Thursday, October 31, 2013

Oishii Japan-2013-


I attended the event “Oishii Japan” which introduces people in F&B industry to Japanese foods, drinks and kitchen equipment. There were so many kinds of booths from all over Japan at this exhibit!

“Oishii JAPAN”という飲食業関係者向けに行われたイベントに参加してきました。
食品だけでなくお酒や食器など、日本各地から色とりどりの出展がありました。

 

 
 

Sayuri was easy drinking "Nigori" sake which literally means unfiltered sake and it was my taste because it was not so sweet.
甘過ぎなく、飲みやすいにごりを発見。白鶴が出しているさゆり。
 
"Sawa Sawa "sparkling sake.perfect for beginning of your dinner!
爽やかなスパークリング酒も。 
 
 

"Komehana no Shizuku"
Sweet sake which tastes like yoghurt!It could be interesting sake dessert.
米花の雫。甘酒だけどヨーグルトみたいで甘酸っぱくて、美味しい。


Wagyu cutting performance 
和牛解体ショーも。 


Cute fish cakes.
可愛いカマボコまで。 



I found interesting new products which have a lot of potential in Singapore. The numbers of Japanese restaurants in Singapore have jumped to nearly 900 from 180 over the last five years.  I would love to be one of them by introducing great sakes and offer Japanese experience!

これからシンガポールで伸びていくであろうポテンシャルがキラキラと光る商品がたくさんありました。シンガポールにおける日本食料理店の数は、この5年間で180近くから900にまで増えたそうです。まだまだ伸び続ける日本ブームの中で、私も多くの人に日本の魅力を伝えていく一員になれたら…と再度自分の背中を押すきっかけになったとても面白いイベントでした。

 

 

No comments:

Post a Comment